TKP Pensioen zoekt talent voor Serious Tech-ambitie

by guest on 27 October 2019

TKP Pensioen is een van de grootste pensioenuitvoerders van ons land: zij verzorgen alles voor de oudedagsvoorziening van twee miljoen mensen.

Dat is op zich al een voldoende uitdaging, maar er gaat binnenkort veel veranderen in de wereld van pensioenen, door nieuwe regels en afspraken die door de politiek is bepaald. Gelukkig begon TKP al een tijd geleden met anticiperen op deze uitdaging en zoekt nu enthousiaste mensen die mee willen helpen bij hun “Serious Tech”-ambitie.

In de bijgaande video vertelt collega Stefan van den Brink over het werk dat we samen doen met TKP:
“Voor een organisatie als TKP betekent migratie van on premise servers naar cloud, dat je gebruik gaat maken van pay-per-use on demand. En dat is een hele grote tegenstelling ten opzichte van on premise, waarbij je grote investeringen vooraf helemaal uit moet werken. En hier kan je gewoon gebruik maken en mocht het niet werken, gooi het meteen weg.

Ik zie TKP als een openminded gezelschap. We kijken positief kritisch naar wat er in de cloud gebeurt. En we kijken continue of het toepasbaar is. Niet omdat het hip en happening is, maar het moet wel bijdragen aan de doelstellingen die TKP voor ogen heeft.”

by guest

Explore related posts