Vacancy

AWS Managed Services Engineer

Onze vacatures zijn niet volledig en alles omvattend. Dus we willen je uitnodigen om ook te solliciteren voor deze rol wanneer jouw profiel voor ongeveer 70% matcht met deze vacature. 

Over de functie 

Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoekt het Managed Services team een nieuwe collega die eerste klas support biedt! Je wordt binnen deze functie omringd door mensen met een passie voor cloud computing, die zich net als jij continu inzetten voor verbetering door automatisering. Ons werkveld wordt steeds breder en we helpen onze klanten met diverse omgevingen en oplossingen, hierdoor krijg je een brede AWS kennis en snap je de samenhang. De projecten omvatten ook zaken als Cloud Native Development, CI/CD en security.

We zijn ook de eerste-, tweede- én derdelijns support voor onze klanten. Je neemt storingen, changes en alle andere binnenkomende verzoeken in behandeling en gaat samen met je collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Jij kent de klanten en de klanten kennen jou.

Wat we te bieden hebben

Mocht je de introductie op onze Careers Page hebben overgeslagen om direct naar deze vacature te gaan, dan is dit het juiste moment om terug te gaan en te ontdekken waarom wij denken dat wij voor jou “the place to be” zijn. Verder bieden we je in deze functie: 

  • Je gaat werken aan oplossingen in het meest dynamische werkveld binnen de Tech wereld. Cloud-oplossingen zijn nooit statisch en je doet dus meer dan alleen het beheer. Je draagt ook bij aan het doorontwikkelen van klantomgevingen, al dan niet in samenwerking met onze consultants en cloud engineers;
  • We verbeteren onze Managed Service diensten continu. Je krijgt daardoor echt invloed op werkwijze en processen van je team;
  • Door de breedte van ons werkveld kom je in aanraking met allerlei facetten van IT en daardoor is er iedere dag weer iets nieuws te leren. Je hebt daardoor snelle groeimogelijkheden en verder staat er ieder jaar een persoonlijk studiebudget van € 5.000,- en 6 studiedagen voor je klaar;
  • Samenwerken met collega’s van topniveau, die de volgende zaken tot kernwaarden van het team hebben benoemd: resultaatgerichtheid, collegialiteit, innovatie, integriteit en kwaliteitsgerichtheid;
  • Oblivion is onderdeel van de Xebia Group waardoor we jou de ideale mix kunnen bieden van de faciliteiten die horen bij een grote organisatie en het familiegevoel dat Oblivion al jaren onderscheidend maakt.

De bovenstaande bullets zijn natuurlijk vooral algemene benefits en we gaan graag met je in gesprek om er extra punten aan toe te voegen die op jou persoonlijk van toepassing zijn.

Wie we zoeken

Bij ons draait alles om AWS, dus we zoeken collega’s die net als wij een echte passie hebben voor dit platform en zichzelf in sneltreinvaart willen doorontwikkelen op dit domein.

In de basis draait deze functie om servicegerichtheid en communicatie. Onze ideale kandidaat is dus iemand die uitblinkt in het correct te woord staan van onze klanten en door het stellen van goede vragen in staat is om precies te begrijpen wat die van ons verwachten.

Bij het lezen van CV’s en tijdens ons selectieproces letten we daarnaast vooral op de volgende zaken:

  • Passen we bij elkaar als mensen? Niet iedere cloud professional is ook persé een goede match met onze cultuur, waarden en werkwijze. We willen dus veel weten over hoe je werkt, hoe je denkt en wie de “persoon achter het profiel” is;
  • Brede kennis van en interesse in IT-gerelateerde zaken, zoals besturingssystemen, netwerken, softwareontwikkeling, database, big data, analytics en container services;
  • Oprechte interesse in het cloud (AWS) werkveld;
  • Solide ervaring met support werkzaamheden voor externe klanten binnen een IT-omgeving;
  • Heldere en open communicatie in vloeiend Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschreven.

Contact en solliciteren

Mochten we je overtuigd hebben dat deze positie de ideale (volgende) stap is in jouw carrière of heb je aanvullende vragen naar aanleiding van deze vacature, vul dan het formulier onderaan de pagina in of neem contact op met Karlijn Teunissen (onze HR-specialist) via [email protected] of telefonisch via 06-34377850.

Confirm your application