Oblivion behaalt de AWS Migration Competency

by Thomas Wijntjes on 03 March 2021

Dit artikel verscheen eerder op computable.nl

Oblivion, een Nederlandse Premier AWS Consulting Partner, kondigt het halen van de AWS Migration competency aan. Eind 2020 behaalde Oblivion de Financial Services competency en met het toevoegen van de Migration Competency telt Oblivion inmiddels negen officiële AWS onderscheidingen voor diverse competenties en partnerprogramma’s.

Door middel van deze onderscheiding laat Oblivion zien dat ze volgens de strenge richtlijnen van AWS professioneel en kundig te werk gaan bij de migratietrajecten van hun klanten. AWS Consulting Partners met een Migration Competency bieden klanten uitzonderlijke expertise en training bij het opstellen van migratieplannen, DevOps modellen en het moderniseren van applicaties op het AWS platform. Tevens biedt het hebben van deze onderscheiding toegang tot AWS funding programma’s ten gunste van de eindklant.

Cloud Readiness Assessment

Oblivion heeft de competentie toegewezen gekregen voor haar uitgebreide portfolio van migratietrajecten, waar complexiteit en schaalbaarheid geen obstakel zijn gebleken. Deze projecten werden succesvol uitgevoerd met het Cloud Readiness Assessment als uitgangspunt. Hiermee wordt nauwkeurig inzichtelijk gemaakt hoe ver de klant is in de cloud journey, waar sterktes en zwakheden liggen en hoe er een concreet actieplan opgesteld kan worden om de overbrugging te maken.

“We zijn trots op onze kwaliteiten en capaciteiten en om dat door AWS op deze manier weer bevestigd te hebben blijft voor ons een prachtige ervaring. We willen hiermee onze klanten nog meer het vertrouwen geven in de toegevoegde waarde van een AWS migratie met Oblivion aan het roer,” zegt Edwin van Nuil, CEO van Oblivion

De AWS Migration Competency is de vierde officiële competentie die aan Oblivion is toegewezen. Andere noemenswaardige competenties zijn de Financial Services-, IoT- en DevOps competencies. Tevens neemt Oblivion nu deel aan vijf officiële AWS Partnerprogramma’s: AWS Solution Provider, Marketplace Skilled Consulting Partner, Public Sector Partner, Immersion Day Partner en Well-Architected Partner.

Over Oblivion

Oblivion is een AWS Premier Consulting en Channel Partner voor zowel managed- als professional services. Hun missie luidt: “We guide our customers to become self-sufficient and innovative on a successful and effective cloud-journey”. Dit doen ze door het ontwerpen, plannen, migreren en implementeren van cloud computing oplossingen op grote schaal. Oblivion heeft kantoren in Hilversum, Apeldoorn, Aarhus (Denemarken) en Bonn (Duitsland). Voor meer informatie en contact: www.oblcc.com.

In my role as a Marketing & Sales Specialist at Oblivion I get to combine the best of both worlds: staying on top of the latest cloud developments by listening to our customer’s challenges and using this input to create engaging content.

Explore related posts