Oblivion is AWS Premier Consulting Partner

by Thomas Wijntjes on 30 May 2018

Dit artikel verscheen eerder op computable.nl.

Het Nederlandse cloud consultancybedrijf Oblivion uit Amsterdam en Apeldoorn, heeft de hoogst haalbare partnerstatus van Amazon Web Services (AWS) behaald. Oblivion is daarmee de eerste en enige Premier Consulting Partner in de Benelux en de 20e binnen EMEA.

Zware eisen

Om deze partnerstatus te behalen moeten APN partners aan zeer zware eisen voldoen. Het Premier Partner predicaat wordt toegekend aan Amazon Partner Network (APN) leden die uitzonderlijk geïnvesteerd hebben in AWS expertise, aantoonbaar uitzonderlijke praktijkervaring hebben, beschikken over een groot aantal technisch gecertificeerde consultants, meerdere APN Competences hebben en expertise hebben in projectmanagement. Tevens moet de Amazon partner worden voorgedragen door Amazon Web Services voor het premier level.

AWS experts

Oblivion werd onder andere Premier Consulting Partner op basis van de recent behaalde AWS DevOps competence en AWS IoT competence. Naast een bovengemiddelde praktijkervaring heeft Oblivion bovendien een groot aantal AWS certificeringen. De consultants van Oblivion beschikken gezamenlijk over alle beschikbare AWS competences, ook zijn er meerdere consultants die alle mogelijke AWS certificaten hebben weten te behalen. Zelfs de directie, sales en projectmanagers van Oblivion doen mee in de AWS certificeringen.

“We zijn erg trots op het behalen van de Premier Partner status. Deze status is zeer uitzonderlijk, maar helemaal voor een relatief jong bedrijf als het onze. Het is dus echt een erkenning van het hoge kennisniveau, de dedication en de diepgang van onze consultants. Deze partnerstatus is een kwaliteitsstempel voor onze klanten en stelt ons in staat onze klanten nog beter te kunnen helpen met hun AWS Ambities”, zegt Edwin van Nuil, CEO van Oblivion Cloud Control B.V.

Oblivion

Oblivion, gevestigd in Apeldoorn en Amsterdam, richt zich op complexe vraagstukken binnen en rondom AWS Cloud. Het bedrijf is AWS Channel Partner en Advanced Consulting Partner voor Nederland sinds 2013 en in het bezit van meer dan 75 AWS certifications. Daarnaast is Oblivion implementatiepartner van complementaire producten en services als onder meer Okta Identity en Trend Micro.

In my role as a Marketing & Sales Specialist at Oblivion I get to combine the best of both worlds: staying on top of the latest cloud developments by listening to our customer’s challenges and using this input to create engaging content.

Explore related posts