Oblivion Cloud Control

Cloud Computing Consultancy

 
rocket_clr.jpg

Wat wij doen.


Organisaties helpen met vraagstukken omtrent IT infrastructuur in de Cloud. Dat is onze passie. Dat is waar wij goed in zijn.  Wij inventariseren, analyseren, implementeren en ontwikkelen. Vanuit geheel objectieve wijze denken wij met u mee. Uw visie en doelstellingen staan centraal om tot de juiste cloud oplossingen te komen. 


"Flexibiliteit, effectiviteit en rendement"

“Hoe kan ik mijn IT infrastructuur dusdanig inrichten dat het mij meer flexibiliteit, effectiviteit, en rendement oplevert ten opzichte van mijn huidige  
IT infrastructuur?” 


Een veel gestelde vraag door organisaties...

Een cloud oplossing (IaaS) ligt dan al snel voor de hand. Maar hoe richt je een cloud omgeving dusdanig in dat het ook de gewenste resultaten en kostenbesparing op gaat leveren? Dan rest er nog een vraag, namelijk: Welke partner kan mij voorzien van de juiste adviezen?

Organisaties als Wehkamp.nl, Alliander, Shimano, Bugaboo International en Informa hebben gekozen voor Oblivion Cloud Control om complexe vraagstukken om te zetten in concrete cloud oplossingen. 

 

Wat u van ons mag verwachten

 

"PRAGMATISCHE AANPAK. ADVIES OP MAAT. EXPERTISE." 
 

Elke organisatie heeft zijn eigen manier om uitdagingen en vraagstukken aan te pakken. Wij stellen ons op met een open houding en gaan graag met u in gesprek om samen te bepalen waar de uitdagingen voor nu en in de toekomst liggen.

In elk traject komen een aantal standaard onderdelen terug. 

Wat houdt dat concreet in?

-    Kosten/baten analyse
-    Risico analyse
-    Infrastructuur analyse
-    Architectuur cloud omgevingen (internationaal)
-    Security check
-    Het mede ontwikkelen van IT visie op de verwachte marktontwikkelingen

Wie wij zijn. 


"focus"

Wij zijn Oblivion Cloud Control. Consultancy partner voor organisaties met complexe vraagstukken omtrent cloud computing. Onze expertise ligt zowel op inventarisatie, architectuur, implementatie als op ontwikkeling. 

Ons bedrijf is jong, maar kan vertrouwen op meer dan 16 jaar Consultancy ervaring omdat we een volledige dochter van Oblivion b.v. zijn. Hier bouwen we al vele jaren aan Cloud oplossingen maar ook aan Security vraagstukken, maatwerk webapplicatie ontwikkeling en Internet Consultancy in de breedste zin van het woord.

Het onderscheidt maken wij door 100% focus. Focus op cloud computing. Wij willen van daadwerkelijk toegevoegde waarde zijn door diepgaande kennis en expertise te leveren. Op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen is een must om een goede vertaalslag te maken naar concrete en relevante cloud oplossingen die aansluiten op de toekomst.


"No Nonsense. hard werken"

No Nonsense, hard werken en pragmatisch. Dat kenmerkt de cultuur binnen Oblivion Cloud Control. 


"partnership"
 

 


Wij zijn sinds 2013 een van de eerste Advanced Consulting Partner van Amazon Web Services (AWS) in Nederland en tevens Channel Partner. 

 

 

Hoe wij het doen

 

Cloud Providers bieden een ruim maar standaard pakket aan services en tools om de cloud omgeving te kunnen beheren. Wij merken dat organisaties al gauw op zoek gaan naar tools die naadloos aansluiten op de behoeften en wensen van de business. 

Wij hebben ervaren DevOps en ontwikkelaars in dienst die de behoeften en wensen kunnen vertalen naar concrete oplossingen.

Vanuit een collectieve behoefte is de applicatie Oblivion Cloud Control ontwikkeld voor het beheren van de cloud infrastructuur. Deze applicatie zorgt bij meerdere grote organisaties voor een significante bijdrage in effectiviteit, gebruikersgemak en integratie met de bestaande omgevingen. 

Maar we doen meer dan het adviseren van een migratie van een bestaande omgeving naar een Cloud oplossing. Onze mensen zorgen voor een geoptimaliseerde, schaalbare omgeving met behulp van Deployment (CloudFormation, Chef, Puppet, Ansible), Continuous Integration (Jenkins, Drone.IO) en Containers (Rocket, Docker).

 

 

Oblivion Cloud Control groeit! We zijn dringend op zoek naar meerdere: